• Lennard van Zuijlen, speler van het 1e elftal, heeft er voor gezorgd dat zijn werkgever PMI Rembrandt Therapeuten, een reclamebord sponsort.

     

  • Paramedisch Instituut (PMI) Rembrandt is een fysiotherapie praktijk gevestigd in het gezondheidscentrum ’t Reinhart te Duiven. Onze praktijk staat voor betrokkenheid en professionaliteit. Alle fysiotherapeuten die bij ons werkzaam zijn, hebben nog een extra specialisatie binnen de fysiotherapie gevolgd. De praktijk in Duiven biedt naast reguliere fysiotherapie ook manueel therapie, sportfysiotherapie, revalidatie na een operatie, looptraining, fysiotherapie voor ouderen, echografie, shockwave therapie (ESWT), EPTE en dry needling. Daarnaast bieden we ook orofaciale therapie, voor kaak- en hoofdpijnklachten,  uitgevoerd door ©De Hoofdfysio.

  • Helaas hoort een blessure ook bij sport. Dan is het zaak om zo snel en verantwoordelijk mogelijk weer terug te keren op het gewenste niveau. Bij Fysiotherapie PMI Rembrandt kunnen wij je in de behandelkamer, in de oefenzaal of zelfs op het voetbalveld begeleiden om weer fit te worden. Daarnaast kunnen wij met behulp van echografie ‘in de spieren banden en pezen kijken’, om te zien in hoeverre er schade is na bijvoorbeeld het zwikken van je enkel. Heb je last van je spieren en/of gewrichten of heb je een blessure opgelopen tijdens het voetballen, bel dan naar Fysiotherapie praktijk PMI Rembrandt Duiven; 0316-745645.

    Kijk voor meer informatie op onze website: www.pmirembrandt.nl