• Nieuwe “Corona” spelregels.

Welkom op sportpark de Heggeakkers

Vanaf 6 november 2021 gelden er nieuwe Coronamaatregelen vanuit de overheid, ook voor de sportclubs. Deze maatregelen gelden op dit moment. Op de persconferentie van vrijdag 12 november kunnen deze maatregelen weer aangepast worden.

Iedereen is in de eerste plaats zelf verantwoordelijk voor het opvolgen van de algemene maatregelen (handen wassen, thuis blijven bij klachten en waar mogelijk anderhalve meter afstand). Sportclub Groessen is verantwoordelijk voor de gang van zaken op het sportpark.

Wat zijn de maatregelen?

• Iedereen vanaf 18 jaar is bij het binnenkomen bij kleedkamers, bestuurskamers, kantine en terras verplicht een CoronaToegangsBewijs te tonen, samen met een identiteitsbewijs.
    • Heb je geen CoronaToegangsBewijs? Dan wordt je hier niet toegelaten.
    • Wel mag je natuurlijk zonder CoronaToegangsBewijs buiten op het veld voetballen of voetbal kijken.

Hoe controleren wij?

• Vanaf zaterdag heeft het gebouw maar één ingang, de hoofdingang bij het buitenterras. Vanaf daar is alles bereikbaar.
    • Bij die ingang wordt door een team van vrijwilligers van sportclub Groessen gecontroleerd op het CoronaToegangsBewijs in combinatie met een identiteitsbewijs.
    • Bij “groen” krijg je een polsbandje in de kleur van die dag, dat je ook mag dragen tijdens de wedstrijd. Hiermee heb je de hele dag toegang tot kleedkamers, terras, kantine en bestuurskamers, zonder opnieuw gecontroleerd te hoeven worden.
    • We controleren bij trainingen, wedstrijden en andere activiteiten.
    • Wij controleren iedereen, ook vrijwilligers.

Voor vragen kun je terecht bij voorzitter@sportclubgroessen.nl

We beseffen dat het lastig is, maar we zullen samen moeten zorgen dat we kunnen blijven voetballen.