• Nieuwe evenementen shelters voor Sportclub Groessen

6 apr 2019
  • Zaterdagmorgen 6 april heeft de Clubvan50 het Voetbalbestuur van Sportclub Groessen blij gemaakt met twee nieuwe shelters. Deze kunnen gebruikt worden bij diverse evenementen, waarbij het handig is een herkenbaar verzamelpunt te hebben. Deze shelters (en natuurlijk zijn ze groen wit en hebben ze de vorm van een bal), worden morgen meteen gebruikt bij de AS&S Techniektraining. Op de foto overhandigt Wielie Lentjes van de Clubvan50 de shelters officieel aan Loes de Leeuw van het Voetbalbestuur.

De Clubvan50 is een groep mensen, die SC Groessen een warm hart toedraagt, en waar ook plaats is voor gezamenlijke activiteiten in een gezellige sfeer. De bedoeling van de Clubvan50 is om nog meer betrokkenheid bij onze vereniging te creƫren. Met het lidmaatschapsgeld kunnen speciale projecten binnen de vereniging, die niet rechtstreeks verband houden met het bedrijven van de voetbal- of handbalsport, gefinancierd worden.

Wil je lid worden of heb je een goed idee? Mail naar club50@sportclubgroessen.nl