• Nieuwe hoofdtrainer

    Het nieuws is officieel: Sportclub Groessen heeft zijn nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2024-2025 gevonden. De ervaren Ico Bod heeft het contract ondertekend en zal de uitdaging aangaan om het eerste zondagelftal naar succes te leiden. Het bestuur van Sportclub Groessen is verheugd dat ze zo'n ervaren trainer hebben weten vast te leggen en hoopt op een vruchtbare samenwerking die niet beperkt blijft tot slechts één seizoen, maar zich uitstrekt over meerdere jaren.

    Op dit moment is Ico Bod nog trainer van de Sprinkhanen, waar hij vecht voor lijfsbehoud in de 4e klasse. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst, met ervaring als trainer van onder andere de eerste elftallen van RKPSC en Angeren. Met zijn woonplaats in Nieuw Dijk is hij geen onbekende in de regio en hij staat bekend om zijn toewijding en vakmanschap.

    Na dit seizoen zal Marco van Eekeren, de huidige hoofdtrainer, met welverdiend voetbalpensioen gaan. Het is dan aan Ico Bod om het stokje over te nemen en zijn stempel te drukken op Sportclub Groessen. Met zijn ervaring en passie voor het spel, belooft het een boeiende periode te worden voor de club en haar supporters.