• Nieuwe kleding voor jeugdscheidsrechters

3 jan 2020
  • Zaterdag 28 december, na afloop van het AS&S Appelflappentoernooi heeft Bas Tiel Groenestege het eerste nieuwe shirt voor de jeugdscheidsrechters overhandigd aan Chris Klappers (jeugdscheidsrechter) en Luc van der Laan (sponsorcommissie). Bas mocht namens zijn werkgever, de ING bank, een donatie van 1000 euro aan een maatschappelijk project schenken. Bas, in zijn vrije tijd trainer van de JO10-2, wist meteen waar het voor zou zijn. Bij de trainingen grijpt hij geregeld mis als hij goals wil gebruiken, dus hebben we twee nieuwe gele mini goals gekocht van dat geld. En alle jeugdscheidsrechters worden van het geld in het nieuw gestoken.

• “Scheidsrechters zijn erg belangrijk bij de jeugdwedstrijden. En het is allemaal vrijwilligerswerk. Gelukkig zijn er veel jongeren bij onze club die een steentje bij willen dragen en op zaterdag een team fluiten. Dat moet je belonen”, zegt Bas. “Als we met z’n allen kleine beetjes doen, dan komen we als sportvereniging verder. We hebben in deze tijd, waarin iedereen het druk heeft, mensen nodig die willen helpen. Niet iedereen kan iedere week, maar voor een paar uur vrijwilligerswerk per seizoen zijn er ook klussen. En misschien zijn er nog meer leden die bij een bedrijf werken, waarbij er best interesse is om te sponsoren, of om de vereniging met geld of middelen te ondersteunen.”

Heb je interesse? Neem dan contact op met de coördinatoren van je afdeling.