• ONS AFTRAPKAMP!

    We hadden een kamp, omdat er twee meidenteams bij elkaar komen en Wendy en Susan dachten dat het een leuk idee was om een kamp te organiseren.
    We kwamen om 10 uur aan in Baak. We gingen onze luchtbedden klaarleggen in de grote tent. Er waren heel veel luchtbed problemen, maar die werden gelukkig opgelost. Daarna gingen we voetballen in de wei.
    Om half 1 gingen we knakworstjes eten. Om 1 uur gingen we zwemmen in Steenderen bij een buitenzwembad en dat was heel leuk en lekker warm. We hebben daar een lekker ijsje op. We mochten ook over een loopmat in het water lopen. We hebben nog tot half 5 gezwommen en toen gingen we terug naar het kamp. Daar hebben we gebarbecued. En toen hebben we nog even gevoetbald.
    Toen het donker werd hebben we een kampvuur gemaakt met marshmallows. En toen gingen we weerwolven, dat paste goed bij het donker.

  • We gingen rond half 2 ‘s nachts naar de tent. Daar hebben we nog heel lang gekletst. En toen we ‘s ochtends wakker werden toen regende het. We konden niet buiten ontbijten, dus gingen we op bed ontbijten. Daarna wouden we buikschuiven, maar dat ging niet door, omdat het regende. Dus toen gingen we maar in de tent met de voetbaltafel spelen en weerwolven en dat was ook superleuk. En om 12:00 werden we opgehaald. Het was superleuk!!! Hierdoor zijn we echt een team geworden. En we bedanken sportclub Groessen, stokhorst, schippervlees en bqq, zwembad Steenderen, Lisa en Dian voor alles en de mensen van de supertoffe locatie!