• Woensdag 28 november kwamen er 2 pieten op sportpark de Heggeakkers. Ze bezochten de training van de jongste voetbaltalenten van Sportclub Groessen, talenten zijn het want Sinterklaas had ware voetbalpieten naar de sportclub getuurd, maar die zijn toch door menig voetballertje op het verkeerde been gezet in de onderlinge partijtjes. Nadat onze jeugd de pieten voetballes hadden gegeven was het tijd voor de pieten om wat terug te geven dus deelden ze pepernoten en strooigoed uit en nadat elk team zo hard mogelijk een sinterklaasliedje had gezongen zat er voor elk voetballertje/voetbalstertje nog een cadeautje in de zak.

• Namens Sportclub Groessen willen wij de sportpieten bedanken voor hun bezoek aan onze vereniging, de kinderen hebben er erg van genoten. En hopelijk tot volgend jaar!