• Pietenbezoek bij Sportclub Groessen

16 nov 2019
  • Barcelona --- De zon schijnt boven Camp Nou. Beneden in het stadion oefenen twee spelers allemaal schijnbewegingen. De zweetdruppels lopen van hun hoofd. Piet Ohzogoed Messi en Piet Ohwatknap Suarez. Zij mogen namelijk dit jaar mee met Sinterklaas naar Nederland. En dan mogen ze in Nederland alle voetbalclubs bezoeken. Maar het lukt de beide pieten nog helemaal niet om truukjes te doen met de bal! Kunnen jullie van de miniF, JO7, JO8 en JO9 helpen?  En de pieten jullie beste moves leren?  Woensdag 27 november om 18:00 uur worden Piet Messi en Piet Suarez verwacht op het veld bij Sportclub Groessen. Mail aan sinterklaas@sportclubgroessen.nl als je met je team de zwarte Pieten wilt helpen en vertel wie bij jullie team welke truuk kan laten zien. Of met alle andere vragen die je altijd al aan Sinterklaas hebt willen stellen.