• Pupil van de week Bram Huijsman

23 sep 2018
  • Vandaag,23 september 2018, was ik pupil van de week. Ik vond het erg leuk om dit te zijn. Ik was  thuis al vroeg wakker en vroeg steeds of het al tijd was om naar het voetbalveld te gaan. Ik was namelijk nog nooit bij een voetbalwedstrijd van een ander team geweest dan mijn eigen team. Ik werd welkom geheten in de kantine en ik mocht aanwezig zijn bij de voorbespreking van de wedstrijd Groessen 1-GVA 1. Tijdens de voorbespreking kreeg ik een super mooie bal met de handtekeningen van de spelers van Groessen 1. Ik ben hier erg blij mee. Ik vond het erg leuk dat er bij Groessen 1 ook een Bram speelde die keeper bleek te zijn, net als ik.

• Ik kreeg een trainingspak van pupil van de week aan. Ik mocht toen met de spelers van Groessen 1 mee spelen met het warm lopen en inspelen. Ik vond dit super leuk. Na het warmlopen gingen we weer terug naar de kleedkamers. Ik kreeg daar een bal en mocht naast de scheidsrechter mee naar het veld oplopen. Toen we het veld op liepen mocht ik het muntje tossen. GVA koos zwart en ik gooide vervolgens het muntje. Ik gooide helaas de zwarte kant boven. Ik mocht toen proberen om in de goal van GVA  te scoren en dit lukte. Vervolgens mocht GVA als eerst aftrappen.

Helaas heeft het de hele dag dat ik aanwezig was erg hard geregend. Hierdoor was het soms best koud. Ik mocht gelukkig in de dug-out van Groessen zitten. Ik zat hier lekker droog. Binnen de eerste 10 minuten viel de eerste goal voor Groessen. De eerste helft werd toen ook met 1-0 afgesloten. Vervolgens was het rust en ben ik eerst in de kantine wat gaan opwarmen. De tweede helft zat ik weer in de dug-out. Dit keer zat ik lekker onder een warme deken. Tijdens de wedstrijd wist GVA er 1-1 van te maken. Echter volgde direct daarop de 2-1 voor Groessen. Toen de wedstrijd was afgelopen liepen we terug naar de kantine. De spelers van Groessen 1 zeiden dat ik vandaag geluk had gebracht. Mijn dag kon toen niet meer stuk!