• Pupil van de week Daan Tiel Groenestege

29 mei 2019
  • Eindelijk was het de zondag dat ik Pupil van de Week mocht zijn. Ik keek er al een poosje naar uit. Eerst mocht ik mee de bestuurskamer in, kijken met welke opstelling het eerste zou gaan spelen. Toen kreeg ik een bal met alle namen van de spelers erop geschreven. In de bestuurskamer vroeg trainer Koen of ik op de stoel wilde staan en wilde vertellen over de wedstrijd van mijn team de dag ervoor. We hadden gewonnen met 8-7 in de laatste minuut terwijl we met de rust achterstonden met 1-6. Ik kreeg van alle spelers een applaus, ze zeiden dat heb je netjes gedaan.

• Daarna gingen de spelers allemaal omkleden en ben ik samen met ze naar het veld gegaan voor de warming up. Hier heb ik warm gelopen en met de wisselspelers een balletje getrapt en hoog gehouden. Dit was wel lastig, de ballen zijn veel zwaarder als waarmee wij voetballen. Met de warming up mocht ik ook op de goal schieten, dit vond ik heel leuk. Toen begon de wedstrijd en ging ik samen met de scheidsrechter en alle spelers naar het veld. Voordat de wedstrijd begon gaven alle spelers een hand. Dit was net als in het echt. Toen mocht ik de aftrap nemen en dribbelen naar de goal en scoren. Dit was gelukt. Hier was ik blij mee, want ik vond het van te voren best een beetje spannend.

• In de dug-out heb ik de hele wedstrijd gekeken en met de jongens gekletst. Ik vond het een super avontuur en een heel gezellig middag. Ze hebben ook de wedstrijd gewonnen dus dit was erg leuk om te kijken.

Ik wil graag iedereen bedanken voor de leuke middag.

Groet Daan Tiel Groenestege