• Afgelopen zondag was Pim pupil van de week en heeft hij een kijkje mogen nemen in de wereld van het 1e elftal. Pim is netjes ontvangen en mocht gelijk mee naar boven voor de wedstrijd bespreking. Zoals Pim dan zegt: was wel interessant. Hier kreeg hij ook de bal met alle namen erop. Deze is maandag meteen mee naar school genomen om te laten zien aan de juf en de klas.

• Even warm lopen en een balletje trappen met de grote jongens vond hij heel erg leuk. Maar het aller leukste was natuurlijk dat hij mocht aftrappen en een keer mocht schieten op het doel van de tegenstander! Hij heeft de hele wedstrijd gekeken en vooral veel vragen gesteld over het spel. Tijdens de wedstrijd mocht Pim ook telkens de bal ophalen dus hij was ook gelijk een ballenjongen.

Pim heeft erg genoten en super blij met de bal!