• Relatief eenvoudige overwinning op GSV’38

10 nov 2019
  • Zondag 10 november: vandaag de uitwedstrijd tegen GSV’38. Na de 4-0 overwinning vorige week op Loo, vandaag een uitwedstrijd tegen GSV’38. De ploeg uit Giesbeek heeft voorafgaand aan de wedstrijd een puntentotaal van 13, net zoals Groessen. Een belangrijke wedstrijd dus! Groessen kwam goed uit de startblokken. Fel op de bal, en voetballend in balbezit. Deze instelling resulteerde al snel in de wedstrijd tot een voorsprong. Dylan Oudendag wist in de 5e minuut een strakke voorzet van Joey de Haan te promoveren tot doelpunt. Stand 0-1!

• Na 12 minuten kon de eerste kans voor GSV’38 worden genoteerd. Keeper Joris Kuijpers was echter op zijn hoede, en voorkwam hiermee een snelle gelijkmaker. Niet veel later, na 18 minuten spelen, kreeg Chiel Driessen de mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen. Chiel werd door Rick Maatman weggestuurd, maar de bal van Chiel ging voor de goal langs. De verdubbeling van de score liet echter niet lang op zich wachten. Vanuit de verdediging werd een knappe aanval opgezet. Rick Maatman wist hierbij Joey de Haan te bereiken. Na een knappe aanname van Joey, had hij goed het overzicht. Lennard van Zuijlen stond vrij voor de keeper, en werd bereikt door Joey. Lennard trof doel; stand 0-2!

• Nog binnen het half uur had Groessen de mogelijkheid om de 0-3 te scoren. Chiel Driessen wist de keeper echter niet te verschalken. Zijn lobje werd eenvoudig gevangen door de keeper van GSV’38. Ruststand: 0-2. Ook na rust kwam Groessen goed uit de startblokken. In de 50ste minuut had Chiel Driessen de uitgelezen mogelijkheid om de wedstrijd in het slot te gooien. De individuele actie van Chiel resulteerde echter niet in een doelpunt.

• Het restant van de 2e helft kenmerkte zich door slordig spel van beide teams. De ruimtes werden te weinig benut, en grote kansen bleven uit. De wedstrijd leek te eindigen in 0-2, maar vlak voor het eind van de wedstrijd wist Groessen de einstand de bepalen op 0-3. Keyme Bosman wist het laatste doelpunt te scoren, en hierbij de 0-3 op het scorebord te zetten. Op aangeven van Rick Maatman was het voor Keyme een kleinigheid om te scoren. Keyme faalde niet, en bepaalde de eindstand op 0-3!

• Volgende week (17 november) is een vrij weekend, en op zondag 24 november spelen we in en tegen Doesburg. Aanvang 14:00uur. Tot dan!