• Ruime overwinning op ‘buurman’ Loo

4 nov 2019
  • Op zondag 3 november stond de thuiswedstrijd tegen Loo op het programma. Vanwege het Loofest in Loo werd deze derby om 13:00 afgetrapt.

• De wedstrijd begon met gedeeld balbezit, en weinig kansen voor beide teams. Beide teams waren slordig in het balbezit. Het omzetten van balbezit naar goede aanvallen lukt niet.  Een ruststand van 0-0 was het logische gevolg van een eerste helft zonder grote kansen.

• In de 2e helft veranderde het spelbeeld. Groessen was bovenliggend in balbezit, en Groessen wist steeds meer dreiging te creëren.  Na goede kansen voor Joey de Haan en Lennard van Zuijlen, wist Joey in de 63ste minuut de ban te breken. Deze 1-0 was het startschot voor een goed laatste half uur.

• In de 73ste minuut had Chiel Driessen de uitgelezen mogelijkheid om de voorsprong te verdubbelen, maar hij liep zelf de bal over de achterlijn. Niet veel later, in de 79ste minuut, wist Chiel Driessen wel de voorsprong te verdubbelen. Met een mooie schuiver werd de 2-0 gescoord!

• Vanaf de 1-0 was Groessen op dreef, en werden veel kansen gecreëerd. De ruimtes werden goed benut, maar niet iedere aanval werd omgezet in een doelpunt. In de 87ste minuut wist Rick Maatman ook doel te treffen. Op aangeven van Dylan Oudendag werd de 3-0 gescoord.

• Het slotstuk van deze wedstrijd werd in de blessuretijd getoond. Chiel Driessen maakte zijn 2e doelpunt van deze wedstrijd. Eindstand bij deze derby; een verdiende 4-0 voor Groessen!

• Zondag 10 november staat de volgende wedstrijd op het programma. Om 14:00uur trappen we af in Giesbeek tegen GSV’38! Tot dan!