• Samenwerking HCL met sportvereniging Loo en sportvereniging Sportclub Groessen

Eindelijk is het dan zover! We werken in de praktijk al heel veel samen maar natuurlijk willen we dit ook naar buiten toe uitstralen.
    Daarom hebben we twee gave samenwerkingsdoeken ontworpen om onze samenwerking ook op de sportparken in Loo en Groessen te laten zien.
    Op zaterdagmorgen 16 april zullen we deze doeken op een ludieke manier onthullen onder toeziend oog van de voorzitters van de verenigingen en natuurlijk zijn alle leden en andere geïnteresseerden ook van harte welkom!
    We starten de ochtend op sportpark Immerloo om 09.45 uur en om 10.45 uur wordt het doek op sportpark Heggeakkers onthuld.
    Aansluitend worden er door verschillende voetbal- en handbalteams van de verenigingen oefenwedstrijden gespeeld op beide sportparken. Natuurlijk nodigen wij jullie ook hierbij van harte uit om deze jongens en meiden aan te moedigen!