• SNS Fair Play

    16 sep 2019
  • Elke voetballer doet er alles aan om te winnen. Maar voetbal is veel meer dan alleen een strijd om winst en verlies. Plezier, sportiviteit en respect zijn waarden die ook bij het voetbal horen. SC Groessen wil dit bovenaan hebben staan. Komende zaterdag start, tegelijk met de competitie, de SNS Fair Play competitie weer.

    Roy Siebes van de SNS bank vindt het belangrijk dat Groessen op deze manier kinderen bewust maakt van sportief gedrag door goed gedrag te belonen. Daarom sponsort hij met de SNS bank van harte de Fair Play competitie. 

    Iedere week wordt door het wedstrijdsecretariaat en de coördinatoren bekeken welk thuisspelend team (JO7 t/m JO12) die week de kandidaat “SNS Fair Play” is. Van welk team hebben zowel ouders, spelers en kader zich het sportiefste gedragen. Eind november wordt uit deze teams gekozen wie deze seizoenshelft de winnaar is. Daar hoort het traditionele SNS Fair Play ontbijt bij en een voetbalclinic. 

    Ook benieuwd of jouw team al op de goede weg is? Op het scorebord in de kantine kun je zien, of je team in positieve zin is opgevallen.”