• Sportclub Groessen heeft vanaf nu een WEBSHOP

  Maandag 16 augustus heeft Sportclub Groessen het kledingcontract voor 3 jaar verlengd met het sportmerk Jako en Koen Luising van Intersport Luising te Zevenaar (samen met dochter Isa op de foto). Dit betekent, dat wij onverminderd doorgaan met de deugdelijke voetbalkleding en voetbalmaterialen van Jako en dat wij, net zoals in de afgelopen 3 jaar, de support en leveringen krijgen via Koen.

  Om dit te vieren is er voor het eerst een webshop gemaakt voor Sportclub Groessen. Op de website is hiervoor een button gemaakt of je klikt hier om rechtstreeks naar de webshop te gaan.

  In de webshop kan iedereen Jako kleding van Sportclub Groessen en toebehoren bestellen. Deze site geldt niet voor sponsoren, want deze contacten lopen ALTIJD via onze sponsorcommissie. Mocht je twijfelen over de juiste maat dan kan er altijd in de winkel gepast worden. In de winkel te Zevenaar zullen de op de webshop getoonde artikelen niet of zeer gering verkrijgbaar zijn. De prijzen in de webshop zijn ook lager dan in de winkel, dus alleen maar voordelen!

  Speciale aanbieding:

  Bestel voor 1 oktober via de webshop en ontvang  een GRATIS Jako bidon!!

 • Disclaimer : Deze webshop mag niet gebruikt worden voor sponsordoeleinden.