• Sportclub Groessen verwelkomt Henny Kuijpers Safety als sponsor

10 apr 2019
  • Henny Kuijpers was al actief bij Sportclub Groessen als trainer, coach, scheidsrechter en grensrechter. Sinds dit jaar steunt hij de vereniging ook buiten het veld, als sponsor met zijn bedrijf Henny Kuijpers Safety.

De betrokkenheid bij Sportclub Groessen ontstond ruim 16 jaar geleden, toen zijn zoon Joris begon met voetballen. Dat doet hij nu nog altijd als keeper van het eerste elftal. Henny is dan ook blij dat hij de vereniging op deze manier kan ondersteunen als kersverse sponsor. "Na jaren actief te zijn geweest in verschillende vrijwilligersfuncties is het nu een mooi moment op Groessen via deze weg te steunen", aldus Henny.

Als gediplomeerd veiligheidskundige begon Henny zijn eigen bedrijf ruim tien jaar geleden. Zijn bedrijf houdt zich onder meer bezig met het examineren van veiligheidskundigen en het begeleiden van MKB-bedrijven bij verschillende certificeringen op het gebied van veiligheid. Ook voor het opstellen van Risico-Inventarisaties en ??Evaluaties of voor veiligheidsonderzoeken kan hij ingeschakeld worden. Henny: "Onze klanten zijn voornamelijk MKB-bedrijven uit De Liemers en Achterhoek en we zijn tevens lid van MKB Duiven. Dit sponsorschap bij Sportclub Groessen past dan ook bij de betrokkenheid die wij hebben met deze regio."

Geïnteresseerden kunnen Henny Kuijpers bereiken via hk.safety@upcmail.nl

Fotobijschrift: Henny Kuijpers (links) met Edward IJland namens de sponsorcommissie. Foto: Koos Roelofs.