• Sportclub Groessen wil heel graag vanaf het seizoen 2021/2022 starten met damesvoetbal. De eerste aanmeldingen zijn inmiddels binnen, de bedoeling is om tot de zomer te gaan trainen en te gaan bouwen aan een eerste team die vanaf het nieuwe seizoen gaat deelnemen aan de competitie. Wij hebben een ambitieuze jonge trainer gevonden, die al de nodige ervaring heeft met vrouwenvoetbal en zeer gemotiveerd is in te spelen op “de snelst groeiende tak binnen de KNVB”

Op een goed niveau spelen met een eerste damesteam waar spelplezier, gezelligheid en prestatie belangrijk zijn, dat is ons plan!

Heb je interesse? Mail even naar: info@sportclubgroessen.nl en je bent van harte welkom op de eerste trainingen.