• Techniektraining zondag 7 april 2019

    11 apr 2019
  • Zondag 7 april. De zon schijnt volop en het is prachtig weer. Vanaf half tien is het een drukte van belang op sportpark de Heggeakkers. Een groot aantal spelers van het eerste elftal van Groessen geeft techniektraining aan ongeveer 70 jeugdspelers van de JO10, JO11 en JO12. De kinderen konden een circuit van verschillende oefeningen afleggen, waarbij ze begeleid werden door een speler van het eerste. Daar kun je nog veel van leren. Of, ook leuk, een panna bij maken. Ook mocht je penalty schieten (de spelers die de meeste penalties scoorden, kregen een beker en de complimenten van Koen van Loon, de trainer van het eerste).  In de pauze (dankjewel kantine, voor de broodjes knakworst) werd ons vierde elftal fanatiek aangemoedigd.ze kreeg vleugels en scoorden prompt.  De ochtend werd afgesloten met een mini toernooi en medailles voor de winnaars. 

    De spelers van het eerste waren helemaal aangestoken door het enthousiasme van alle jongens en die ene dame. Die middag werd ONA met 4 - 0 opgerold, met een hoofdrol voor de spelers die sochtends de jeugd getraind hadden.

    Rick Maatman, Raoul Peer, Rogier den Balvert, Joris Kuipers, Rick Goorman, Chiel Driessen, Bas Bremer en Lennart van Zuilen, bedankt voor de training. Niels Uffing, Koen van Loon en Sander Meijer, bedankt voor de organisatie en Marnix Arentsen, bedankt voor de sponsoring. Loes de Leeuw en Jennifer Sluiter, bedankt voor de hand- en spandiensten. De foto’s van die ochtend, gemaakt door Ed Rijkse, kun je in dit album bekijken. 

    En we zijn allemaal heel benieuwd naar de filmbeelden, gemaakt door Peter Gorseling en Luuk van Mierlo, binnenkort te zien op onze website.