• Theo Scholten massageruimte

30 jun 2018
  • Ria en Natalie hartelijk welkom op het sportpark. Allereerst wil ik jullie feliciteren met de
    geboorte van jullie kleindochter Jenna.

Lieve Ria, Natalie,
    In de kantine waar Theo veel aanwezig is geweest zijn we vanavond bijeen voor het jaarlijkse vrijwilligersfeest. Maar vanavond gaat het niet over deze ruimte, het gaat over de ruimte waar Theo zijn werkgebied had. Ria, het is een half jaar geleden dat de club en het dorp werd opgeschrikt met de mededeling Theo Scholten is overleden. Een schok die bij velen hard aan kwam en dit zeker niet vergeten zijn. Bij de begrafenisplechtigheid in zaal Gieling vertelde de aanvoerder Thomas Sluiter van het 1e elftal dat het team de massageruimte de naam van Theo wilde benoemen. In overleg met het bestuur is dit nu gerealiseerd. Het hok van Theo zoals velen dit noemde gaat vanaf vandaag "Theo Scholten massageruimte" heten.

Niet alleen het eerste elftal van het afgelopen jaar maar ook vele oud eerste elftal spelers en clubmensen staan achter dit initiatief. Zo zal vanaf nu iedere voetballer bij binnenkomst naar de kleedlokalen de foto en de tekst zien die aangebracht is. De tekst zal niet steeds gelezen worden, maar ik weet zeker dat er af en toe een knipoog naar Theo gegeven zal worden. Ria je hebt het dorp Groessen verlaten en je probeert samen met je kinderen en kleinkinderen een nieuwe start te maken in Duiven. Dat zal niet makkelijk zijn, maar wij de leden van Spcl. Groessen wensen jou daarbij heel veel sterkte toe, en wij hopen jullie hier op ons sportpark nog vaak te verwelkomen.

Heel veel sterkte en succes voor de toekomst.
    Namens Spcl. Groessen,
    Koos Keurntjes,