• Verdiende overwinning Groessen 1!

11 apr 2019
  • Na teveel nederlagen op rij, was er zondag 7 april eindelijk weer reden tot juichen!

Groessen begon goed aan de wedstrijd tegen ONA’53 uit Wageningen. In de eerste tien minuten resulteerde een goede kans helaas niet in een doelpunt. De paal stond de 1-0 in de weg. Het restant van het eerste half uur kenmerkte zich door balbezit voor Groessen, maar grote kansen bleven uit.

Joey de Haan wist de ban te breken. In de 33ste minuut kopte hij een afgemeten vrije trap van Raoul Peer, hard tegen de touwen. 1-0! Het restant van de eerste helft gaf geen ander beeld dan het eerste half uur. Balbezit voor Groessen, met af en toe dreiging voor de goal. De ruststand in Groessen was 1-0.

In de 2e helft kwam Groessen goed uit de startblokken. In de 50ste minuut wist Dylan Oudendag de 2-0 te maken. Op aangeven van Joey de Haan, werd de voorsprong verdubbeld.

In het restant van de wedstrijd was de overwinning niet meer in gevaar. In de 82ste minuut werd het afgemaakt. Dylan Oudendag met de 3-0 op aangeven van Lennard van Zuylen. Als slot werd in de 88ste minuut de 4-0 gemaakt. Met alle ruimte en vrijheid, wist Rick Goorman de 4-0 te maken.