• Vitesse Clubactie

18 nov 2019
  • Speciaal voor amateurverenigingen heeft Vitesse elk seizoen de Club Actie. Ook dit seizoen heeft Vitesse een speciaal tarief voor Sportclub Groessen. De wedstrijd Vitesse – VVV kan worden bezocht voor slechts € 10,00 per persoon (ongeacht leeftijd).

Datum: Zondag 22 december

Tijdstip: 16.45

Locatie: GelreDome, Arnhem

• Iedereen van Sportclub Groessen is van harte welkom. Wil jij met je gehele elftal, vader/moeder, opa/oma, broer/zus, vriend/vriendin naar Vitesse – VVV? Geef bij je trainer/leider aan hoeveel kaarten je wilt hebben. Graag ook direct het verschuldigde bedrag overhandigen. De trainer/leider kan de kaarten bestellen bij Luc van der Laan, lucvdl@live.nl. De leiders krijgen de kaarten overhandigt en dient daarbij alle kaarten vooraf te betalen. Kaarten bestellen en betalen kan t/m zaterdag 8 december. De bestelde toegangskaarten worden via je leider uitgereikt, in de week voor de wedstrijd.