• Vitesse crowdfunding

  Vitesse is nu sinds 1 ½ jaar onze partnerclub en dit verloopt meer dan uitstekend en naar volle tevredenheid. 

  Donderdag 2 mei markeerde het begin van de crowdfundingsactie 'Voor Geel-Zwart'. Deze initiatief biedt supporters en zakelijke partners de gelegenheid om opnieuw hun steun te betuigen aan de club, en wat een start hebben ze beleefd! 

  Overweldigd door donaties van supporters van andere clubs en mooie woorden van (oud-)spelers, is er op het moment van schrijven al meer dan 1.500.000 euro opgehaald! Dit is een ongelooflijke prestatie en het toont de diepgewortelde liefde voor Vitesse. 

  Wil je ook deel uitmaken van deze beweging en een bijdrage leveren? Scan dan de QR-code hierboven en draag jouw steentje bij aan de toekomst van Vitesse. 

  Deze actie is van cruciaal belang om de financiële nood te verlichten en de voortzetting van de club in de Keuken Kampioen Divisie te verzekeren, nadat de degradatie uit de Eredivisie een feit is geworden. Het toont aan hoezeer Vitesse wordt gesteund door haar fans en partners, zelfs in uitdagende tijden. 

  Een speciale vermelding verdient de genereuze bijdrage van voormalig spelers en stafleden, waaronder Loïs Openda en Wilfried Bony, die de donaties openden met vijftigduizend euro. Hun steun illustreert de band die we delen en de erfenis die ze hebben achtergelaten bij Vitesse.

  Laten we samen gaan voor Geel-Zwart!