• Voetbalplaatjes Actie Jumbo Gradussen Duiven

  Hallo voetballiefhebbers en inwoners van Groessen, Duiven en Loo! Het is weer zover, de langverwachte voetbalplaatjesactie van Jumbo Gradussen gaat van start op 7 december. Of je nu een fervent voetbalfan bent, een ouder van een speler bij Sportclub Groessen, of gewoon graag je boodschappen doet, deze actie is voor iedereen!

  Welke voetbalclubs doen mee?

  • Sportclub Groessen
  • DVV Duiven
  • S.V. Loo

  Iedere voetbalclub heeft zijn eigen boek.

  Wanneer begint het?

  Vanaf 7 december kun je bij Jumbo Gradussen in Duiven beginnen met sparen voor de voetbalplaatjes. Bij iedere 15 euro aan boodschappen krijg je een zakje met plaatjes. Maar dat is nog niet alles!

  Waar kun je het plaatjesboek ophalen?

  Iedereen die in het plaatjesboek staat (als voetbalplaatje, dus niet als je er met een vaste foto in staat), kan vanaf donderdagavond 7 december 19.00 uur zijn of haar gratis boek ophalen in de kantine van Sportclub Groessen. Dit is alleen geldig voor leden van Sportclub Groessen die in het plaatjes boek staan. De andere voetbalclubs hebben een eigen afhaal locatie. 

  Hoe zit het voor de anderen?

  Voor degenen die niet direct betrokken zijn bij Sportclub Groessen, geen zorgen! Jumbo Gradussen heeft aan jullie gedacht. Je kunt het plaatjesboek aanschaffen bij de Jumbo voor slechts 2 euro. Een kleine investering voor urenlang plezier en het verzamelen van unieke voetbalherinneringen.

  Deelnemende winkels

  De voetbalplaatjesactie beperkt zich niet alleen tot de Jumbo. Ook bij andere lokale winkels kun je meedoen. Blokker, Top1Toys, Van de Wetering Schoenen, Derksen Schoenen, Reezo Elektro, Slagerij Buttner en Phonehouse in de Pastoriestraat doen mee. Bij iedere transactie ontvang je een zakje met spaarplaatjes. Zo wordt het nog makkelijker om je collectie compleet te krijgen!

  Support your local team!

  De voetbalplaatjesactie is niet alleen een leuke manier om lokale bedrijven te ondersteunen, maar ook om de verbondenheid met Sportclub Groessen te versterken. Het lokale karakter van de actie maakt het extra speciaal. Dus, waar wacht je nog op? Duik de supermarkt in, bezoek de deelnemende winkels, en maak je klaar voor een geweldige voetbalplaatjesactie in Groessen, Duiven en Loo!

  Veel spaarplezier en moge het plaatjesboek snel compleet zijn!