• Vrijwilligersavond

  Vrijdag 10 september mocht het dan eindelijk weer de jaarlijkse vrijwilligersavond bij sportvereniging Sportclub Groessen!!

  Dit jaar ook met de vrijwilligers van handbalvereniging HCL waar we mee samenwerken. 

  Eindelijk hadden we weer de gelegenheid om de vrijwilligers van sportvereniging Sportclub Groessen in het zonnetje te zetten. Ook al houdt niet iedere vrijwilliger van die aandacht….. op sommige momenten verdien je het gewoon!

  Marnix begon de avond met een korte toespraak voor alle aanwezigen.
  Waar staan we voor als vereniging: 

  Iedereen doet mee, we doen het samen en we staan voor het vertrouwde en dorpse karakter van de club en we hebben aandacht voor ieders ontwikkeling. Dit is ons DNA en laten wij die met zijn allen koesteren en bewaken.

  Laten we niet vergeten dat wij allen vrijwilligers zijn en wij net echte mensen zijn en helaas, ja die maken af en toe een foutje of hebben soms een ander idee of perspectief. Laten wij een beetje lief voor elkaar zijn en blijven. 

  Dit jaar hebben we meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt en een inhaalslag gemaakt. We hebben DRIE vrijwilligers in het zonnetje gezet. 

  De vrijwilliger van het jaar 2020: 
  Edward IJland

  Edward is al vele jaren onze vaste waarde in de sponsorcommissie. Hij haalt middels de sponsoring ontzettend veel centen binnen, waarmee wij weer mooie zaken van kunnen organiseren. Heel recent heeft hij nog voor een nieuwe hoofdsponsor gezorgd, namelijk Vermeulen Groessen. Edward dank je wel voor al je inzet!

  De vrijwilliger van het jaar 2021:
  Martien Boss

  De laatste jaren ontstond er meer behoefte om ons materiaalhok te vergroten.  Een speciale rol daarin was weggelegd voor onze “engineer” en het tekenkundig wonder Martien Boss. Ook dit jaar nog is hij heel druk geweest met de door ons zo gewenste vaste overkapping van ons terras. Ook voor dit project is Martien onmisbaar gebleken. Net als dat hij zeer actief is in onze maandagochtendploeg. En nog een leuk weetje: Martien is voor zover bekend de enige speler geweest bij SC Groessen, die in alle 7 zondag senioren teams heeft gespeeld.

  Martien we zijn trots op een vrijwilliger zoals jij. 

  De vrijwilliger van 2022:

  Jurjen van Dijk

  In eerste instantie had zijn trainerschap de springplank moeten zijn om op termijn de hoofdtrainer bij zijn Feyenoord te worden. En ja, hij is al redelijk op weg. Als trainer van diverse B en A teams heeft hij de stap naar het senioren zaterdag voetbal gemaakt en met mooie resultaten! De laatste seizoenen is hij de succestrainer van zaterdag 4. Een mooi team waar goed voetbal, vriendschap en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Jurjen is al jaren een meer dan gewaardeerd kaderlid bij sportclub Groessen, altijd positief en behulpzaam, waar dat maar nodig is. 

  De vrijwilligers werden verrast met een mooie bos bloemen en beeldje in de vorm van een voetballertje.

  Na het officiële gedeelte was er natuurlijk ook tijd om voor een hapje en een drankje. Bart en Gabriëlla Stokman van Le Petit Pain hebben een  heerlijk hapjesbuffet verzorgd. Het was een gezellige en ontspannen avond. Leuk dat jullie de moeite hebben genomen om hierbij aanwezig te zijn.