• Gisteravond 10 maart werden de vrijwilligers prijzen van de gemeente Duiven uitgereikt. Sportclub Groessen was goed vertegenwoordigd met twee nominaties. Sander Meijer in de categorie jeugd tot 25 en Sylvia Hof in de categorie boven 25 jaar. Twee nominaties, geweldig! Dat laat zien dat sportclub Groessen veel vrijwilligers telt, dat we samen de club dragen. En dat iedereen naar vermogen een steentje bijdraagt. 

    Samen met een deel van de vrijwilligers die samen werken met Sander en Sylvia waren we aanwezig op de feestelijke vrijwilligers avond in de Ogtent . 

    Nog mooier werd het toen aan het eind van de avond de winnaars bekend werden gemaakt: Sander Meijer is de vrijwilliger van het jaar 2021 onder 25 van de gemeente Duiven! Zonder andere vrijwilligers tekort te willen doen, volkomen verdiend!

  • Sander kennen we allemaal als trainer/coach van de 14-1. En als de organisator van het voetbalkamp in de zomer. Ook deze zomer hebben we 84 kinderen tot en met 13 jaar, die overdag voetballen en tussendoor onder leiding van Sander feestvieren in de kantine. Van links naar rechts en op de tafel. 

    En we kennen Sander van het technisch overleg team, die de circuittrainingen organiseert. De gezamenlijke trainingen, waar iedere speler zich op zijn of haar eigen niveau kan ontwikkelen. 

    Sander, gefeliciteerd! En alle vrijwilligers bedankt voor alles wat jullie doen om iedereen te laten voetballen.