• Vruchtbare eerste brainstormbijeenkomst Sportclub Groessen

 • Een lange maar waardevolle avond! Dat is de conclusie na de eerste brainstormbijeenkomst die we hebben gehouden over de toekomst van Sportclub Groessen. 

  Met 23 mensen uit alle geledingen van onze vereniging hebben we afgelopen week via Zoom online gebrainstormd. Deze ‘spiegelbijeenkomst’ was gericht op wat wij belangrijk vinden voor de toekomst van ons als voetbalclub.

  Tijdens deze avond werden er regelmatig kleine groepjes geformeerd, die steeds een andere vraag moesten beantwoorden. Het voordeel van kleine groepjes is, dat iedereen een kans krijgt zijn of haar ideeën te ventileren. Met als motto ‘alles is goed, er is geen fout antwoord en denk out of the box’ werd er fanatiek gespard met elkaar! 

  Over welke vragen de groepjes zich mochten buigen? 

  1) Als we in het dna van onze vereniging kruipen, waar zit dan onze kracht, wat bindt ons en waar zijn we trots op?

  2) Welke dingen binnen de vereniging gaan snel, vlot, gemakkelijk en soepel? Welke dingen verlopen trager, moeizamer? Hoe kunnen we dit veranderen?

  3) Welke vereniging willen we zijn? Waar geloven wij in en wat zijn onze normen?

  4) Onze stip aan de horizon. Hoe ziet de toekomst eruit? Waar willen we straks staan en wat willen we bereiken? 

  Deze input wordt nu verzameld en komende week donderdag bespreken we het resultaat met het kernteam, dat bestaat uit Roland Vedder, Bas Derksen, Fransjan Janssen, Stijn Slangewal, Annelies de Haas, Toon den Balvert, Luc van der Laan en Marnix Arentsen. Vanuit het bestuur begeleidt Sylvia Hof het kernteam. We zetten samen mooie stappen om het uiteindelijk ook handen en voeten te geven! 

  Blijf onze website volgen zodat je op de hoogte blijft van dit traject.