• Het is van 6 oktober t/m 14 oktober de week van de scheidsrechter. De scheidsrechterscommissies van DVV en sc Groessen hebben dit jaar samengewerkt om hier aandacht aan te besteden. Hieronder staat een poster die op beide complexen wordt opgehangen. We hebben een aanvraag gedaan bij de KNVB in het kader van de week van de scheidsrechter en de KNVB was hier enthousiast over en heeft ons de mogelijkheid gegeven om een bedankje voor de scheidsrechters te regelen. Dit samen met een paar lokale bedrijven.

  • Zoals jullie weten is het elke week weer een gepuzzel om het wedstrijdschema passend te krijgen. Ook het indelen van de scheidsrechters is elke week een klus. Onze jeugdscheidsrechters voetballen zelf ook en moeten op tijd voor zamelen voor hun eigen wedstrijd. Ook de senioren scheidsrechters hebben hun wensen en kunnen de ene week wel en de andere week niet. Daarnaast is de aanwas van nieuwe scheidsrechters niet of nauwelijks aanwezig. Daarom vragen wij jullie aandacht voor het volgende: 

    - Zouden jullie onder alle ouders, broers en zussen, opa’s en oma’s de bijgevoegde vacature willen verspreiden. Op deze manier willen wij als vereniging nieuwe scheidsrechters zien te werven. Iedereen is welkom op ons sportpark voor een kennismakingsgesprek, kopje koffie of thee en om de mogelijkheden te bespreken. 

    - Het zal dit seizoen voorkomen dat niet alle wedstrijden kunnen worden voorzien van een scheidsrechter. De teams zullen dit in de loop van de week te horen krijgen. Zodat zij kunnen meedenken met een oplossing en actief anderen kunnen benaderen. 

    Hopende op een aantal positieve reacties op de vacature, zodat wij ons scheidsrechterskorps kunnen uitbreiden. Mochten er nog vragen zijn, neem gerust contact op.