• Zomervakantie

10 jul 2020
  • De zomervakantie begint bijna. Veel leden gaan dit jaar niet op vakantie of korter op vakantie. Daarom bieden wij als bestuur op de woensdagavonden “vrije trainingen” aan.

* Van 18:00 tot 19:00 uur voor de kinderen van JO7, 8, 9 (kunstgras) en JO10 en 11 (veld 4).

* En van 19:15 tot 20:30 voor de groepen JO12 en JO13 (veld 4).

We hebben enkele trainers en stagiaires bereid gevonden om een en ander te begeleiden. Het gaat om de woensdagen

* 15 juli,

* 22 juli,

* 29 juli en

* 12 augustus.

Let op: woensdag 5 augustus geen “vrije training”!

In de week van 19 augustus zijn overdag de Clubvoetbaldagen op het sportpark, dus zijn we savonds vrij. Voor de “vrije trainingen” hoef je je niet aan- of af te melden. Ben je thuis en heb je zin in een uurtje voetbal, kom die avonden dan naar het sportpark. Junioren en senioren trainen zelf met hun team beperkt of geheel door deze zomer.

Een mooie voetbalzomer gewenst,

namens het bestuur,