• Voetbalafdeling

  Voetbalvisie SC Groessen

  In de voetbalvisie 3xP heeft SC Groessen haar visie op voetbal kort en krachtig geformuleerd:

  SC Groessen wil haar leden een plezierige en veilige omgeving bieden waar voetballers zich kunnen ontwikkelen en fair-play hoog in het vaandel staat. Daarvoor heeft de vereniging veel enthousiaste vrijwilligers nodig. Het voetbalbestuur heeft het technisch team gevraagd de voetbalvisie over te dragen naar de vele vrijwilligers. Daarbij willen we graag het dorpse karakter van de vereniging bewaren en samen met vrijwilligers en leden verder bouwen aan een vereniging waar je met plezier voetbal kunt beleven.

  Voetbalbestuur (voetbalbestuur@sportclubgroessen.nl)

  Het voetbalbestuur stuurt kader en andere vrijwilligers aan binnen de voetbalafdeling (jeugd en senioren). Het voetbalbestuur heeft een plaats in het hoofdbestuur. Voetbal- en hoofdbestuur hebben nauw contact over organisatorische zaken. Technische zaken liggen voor het overgrote deel bij het technisch team.

  Technisch Team (tt-voetbal@sportclubgroessen.nl)

  Het TT valt onder het voetbalbestuur en biedt organisatorische-, pedagogische- en voetbaltechnische ondersteuning voor de voetbalafdeling van SC Groessen. In het TT zitten enthousiaste mensen die samen vrijwilligers ondersteunen die direct gekoppeld zijn aan teams. Sommige leden van het TT zitten in het kernteam, sommige in de teams die direct aan een leeftijdsgroep zijn gekoppeld, de meeste in beide.

  Voetbalbestuur/Technisch team bestaat uit:

  Sylvia Hof, Frans Goris, Toon den Balvert, Marnix Arentsen, Luc van der Laan, Fenne Gieben, Wilfred Vermeulen en Loes de Leeuw (secretariaat)