• Klaverjassen

Ook dit seizoen wordt er weer in het najaar en de winterperiode geklaverjast in de kantine van ons clubgebouw. Dit is al bijna 35 jaar. Een grote groep kaarters vermaken zich al jaren op deze gezellige avonden.

De aanvangstijd is 19:30 uur. Het inleggeld is €3,00 per avond. Het eerste kopje koffie wordt aangeboden door de vereniging en er worden tussendoor heerlijke (vlees) hapjes geserveerd. Er zijn per avond diverse (vlees) prijzen te winnen. Ook wordt er elke avond de poedelprijs uitgereikt.

Het bestuur stelt als voorwaarde dat elke deelnemer een geldige QR-code en een legitimatiebewijs moet tonen bij binnenkomst in het clubhuis zolang dat verlangd wordt door de autoriteiten.

Het klaverjassen wordt georganiseerd door Rummy Stokman, Willy van den Crommenacker en Joop Aaldering.

• Tussenstand

• Speeldata

20212022
    25 oktober3 januari
    8 november17 januari
    22 november31 januari
    6 december14 februari
    20 december21 februari
    4 april (koppelkaarten)
  • Afgelopen seizoen (2017 - 2018) werd Geert Evers 1e, hij mag een jaar lang van de wisselbeker genieten.